ΟΞΙΦ: Διακρίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας - ΟΞΙΦΕξαιρετική εμφάνιση από τις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το σαββατοκύριακο που πέρασε. Συνολικά περισσότεροι από 40 ξιφομάχοι μας αγωνίστηκαν στις παράλληλες αγωνιστικές εκδηλώσεις: το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 για το ξίφος μονομαχίας στην Θεσσαλονίκη και στο Πανελλήνιο Κύπελλο -17 για το ξίφος ασκήσεως στην Αθήνα και τα πήγαν περίφημα.

Αναλυτικότερα η Αφροδίτη Ταρενίδου ξεχώρισε με τα 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο στήθος, 1 για το ατομικό και 1 για το ομαδικό μαζί με τις εξίσου εκπληκτικές, Κωνσταντίνα Καράτζα και Άννα – Μαρία Μιαούλη!

Ο Άγγελος Ρασπόπτσης εντυπωσίασε του πάντες με 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο ατομικό και ομαδικό αντίστοιχα μαζί με τους Άγγελο Αιβαλιώτη, Αχιλλέα Μαυρομμάτη και Αλέξανδρο Μοσχίδη. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στο TFC-HELEXPO από τον ΟΞΙΦ και συμμετείχαν 103 αθλητές – αθλήτριες και 24 ομάδες από 4 χώρες!

ΟΞΙΦ: διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - 3

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο : http://oxif.gr/eurocadet/results-of-eurocup-in-epee-u14-34-dec-2017

ΟΞΙΦ: διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - 4

ΟΞΙΦ: διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - 2Η Παναγιώτα Νικολαίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο -17  που έγινε στο ΟΑΚΑ (47 συμμετοχές) με την Αντωνία Απιδοπούλου στην 5η θέση, την Νέλη Γεροσίδερη στην 9η και την Βίβιαν Ρασπόπτση στην 14η. Στα αγόρια (38 συμμετοχές) ξεχώρισε ο Δημήτρης Μοσχόπουλος στην 6η θέση και ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος στην 9η.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τους παρακάτω αγώνες:

  • 9 Δεκεμβρίου Πανελλήνιο Κύπελλο -17 ξίφους μονομαχίας στην Αθήνα
  • 16-17 Δεκεμβρίου Παγκόσμιο Κύπελλο -20 ξίφους μονομαχίας στο Ηράκλειο και Πανελλήνιο Κύπελλο ανδρών – γυναικών ξίφους ασκήσεως στην Αθήνα
  • 22-23 Δεκεμβρίου στην Φλώρινα ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΤΙΑΣ και KIDS CUP Vol.3

ΟΞΙΦ: διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - 5

Έτοιμες είναι οι Νέες Εμφανίσεις του ΟΞΙΦ οι οποίες θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στο ΟΞΙΦ – FFC ARENA. Το Νέο Look του ΟΞΙΦ είναι χορηγία του BROWN COFFEE. Ευχαριστούμε θερμά!

Στην Κορυφή της Ελληνικής Διαιτησίας ο κ. Στάθης Γεροσίδερης μετά την εκλογή του στην θέση του Προέδρου στην ΠΑΣΥΠΚΟ. Συγχαρητήρια!

ΟΞΙΦ: διακρίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - 1

Από το Δ.Σ.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2