Σάκης Βαρδαλής - ΚΚΕ

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής πραγματοποίησε περιοδεία στην Π.Ε. Φλώρινας

ΚΚΕΤην Κυριακή 8/7 πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το βουλευτή του Κόμματος Σάκη Βαρδαλή, στα χωριά της ΠΕ Φλώρινας. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα χωριά Αετό, Ξινό νερό, Πολυπόταμο και Άλωνα.

Ο βουλευτής ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις. Αναφέρθηκε στο παραμύθι της κυβέρνησης για «δίκαιη ανάπτυξη» και πρόβαλε την πρόταση του ΚΚΕ για έναν δρόμο ανάπτυξης με κοινωνική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής με κριτήριο την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Ανέλυσε τους σχεδιασμούς τους κεφαλαίου στα Βαλκάνια που βάζουν τη σφραγίδα τους και στην πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ. Επισήμανε την ανάγκη οι λαοί των Βαλκανίων να έχουν σταθερό μέτωπο ενάντια στο κεφάλαιο και τις ενώσεις του ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Εκφράστηκε ανησυχία για την κατάσταση της λίμνης Βεγορίτιδας. Ένα θέμα που το ΚΚΕ σταθερά αναδεικνύει και με συνεχείς ερωτήσεις στη Βουλή. Επίσης, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δασεργάτες του ορεινού όγκου της ΠΕ Φλώρινας. Το ΚΚΕ πρόσφατα κατέθεσε αναφορά στη Βουλή το υπόμνημα 42 Δασικών Συνεταιρισμών και του Σωματείου Δασεργατών Φλώρινας όπου ζητούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2