Ο Πρωτοχρονιάτικος χορός της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος πρωτοχρονιάτικος χορός της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων «Ι&Ν Χρυσοχοΐδης» τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018.

Οι παρευρισκόμενοι γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους με μουσική και πολύ χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Τάσος Αντωνιάδης, οι Βουλευτές Φλώρινας κ.κ. Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Πέτρος Σερίδης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η ορχήστρα του Τάκη Σεβαστόπουλου με τους Στάθη Νικολαΐδη στο τραγούδι, Γιώργο Ατματζίδη στην ποντιακή λύρα και Κώστα Ζώη στο νταούλι. Παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς χόρεψε το παιδικό χορευτικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας ενώ εμφανίστηκαν και τα ποντιακά κλαρίνα της Φλώρινας των Κώστα και Νίκου Καλπατσινίδη, Τάκη Σεβαστόπουλου και Γιάννη Παλαπουϊκίδη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον χορό:


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2