Πλιγουροσαλάτα – Νέα συνταγή στα ηχωμαγειρέματα

Πλιγουροσαλάτα - ηχωμαγειρέματαΜια σαλάτη από τα ηχωμαγειρέματα βασισμένη στο υποτιμημένο πληγούρι και σε λαχανικά για όλες τις εποχές…

«Πλιγούρι, πουργκούρι, μπλουγούρι, χόντρος ή πιο απλά αλεσμένο σιτάρι. Mπορεί η ονομασία να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε, όμως η διατροφική του αξία μένει ίδια – και είναι υψηλή. και αυτό είναι και το περίεργο της υπόθεσης ότι, αν και μας παρέχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών, το χρησιμοποιούμε όλο και πιο σπάνια στην κουζίνα μας…» (συνέχεια…)

Πλιγουροσαλάτα, πολύχρωμη, πλούσια χορταστική.-

Πλιγούρι - ηχωμαγειρέματα