Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παϊσιο - Αθανάσιος Ρακοβαλής

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παΐσιο»

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας, σε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών «Ο Άγιος Παΐσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.

Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παϊσιο - 1

Αυτή τη φορά κεντρικός ομιλητής ήταν ο Φλωρινιώτης φυσικός, συγγραφέας και αγιογράφος, Αθανάσιος Ρακοβαλής, που ανέπτυξε το θέμα «Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παΐσιο».

Για σχεδόν δύο ώρες ο κ. Ρακοβαλής παρουσίασε στο κοινό προσωπικά του βιώματα από τον Άγιο Παΐσιο, αλλά και τις διδαχές του γέροντα, προτρέποντας στο τέλος «να τον επικαλείστε σε ότι πρόβλημα έχετε στη ζωή σας».

Στην εκδήλωση προλόγισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κωνσταντίνος Γέρου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, οι διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κίμων Σαββάκης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Παύλος Ιωάννου και ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Δημήτρης Σέρβος.

Εμπειρίες και διδαχές από τον Άγιο Παϊσιο

Τον ομιλητή παρουσίασε στο κοινό ο π. Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του συλλόγου Λάζαρος Σαββίδης.

Πηγή: neaflorina.gr


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2