Εκδρομή στο Άγιο Όρος - 1

Πραγματοποιηθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Τοπικών Μονών Φλώρινας στο Άγιο Όρος

Εκδρομή στο Άγιο Όρος - 5Ο σύλλογος μας (Φίλοι Αγίου Όρους και Τοπικών Μονών Φλώρινας) πραγματοποίησε με τη βοήθεια του Θεού και φέτος την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδρομή στα Ιερά χώματα του Άγιου Όρους.

Την πρώτη μέρα είχαμε την τιμή να μας δεχθεί ο «Αγιος Πρώτος» στα γραφεία της «Ιεράς Επιστασίας» και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το κελί του Αγίου Παισιου στην «Παναγούδα».

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη κυρίως όσων για πρώτη φορά το επισκέπτονταν. Απο’ κει πήγαμε στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, οπού και διανυκτερεύσαμε. Στο «Βατοπαίδι» μας μίλησε ο γέροντας Ιωσήφ που τόνισε τη μεγάλη σημασία της Ταπείνωσης και της Αγάπης στη ζωή μας.

Εκδρομή στο Άγιο Όρος - 2

Τη δεύτερη ημέρα φθάσαμε στα Ιερά χώματα των Καυσοκαλυβίων, οπού και διανυκτερεύσαμε στο Ιερό Κελί του Αγίου Γεωργίου των Ιωσαφαίων!! Τα ξημερώματα της τελευταίας ημέρας είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε με άκρα κατάνυξη την πανηγυρική Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ιερό Κελί του Αγίου Ακακίου του Καυσοκαλυβίτη.

Εκδρομή στο Άγιο Όρος - 4

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επιστρέψαμε στη βάση μας. Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους προς τα μέλη του Δ.Σ. κι εμείς τους υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειες μας για να φέρουμε όσους περισσότερους προσκυνητές μπορούμε στο Άγιον Όρος!!

Εκδρομή στο Άγιο Όρος - 3

Από το Δ.Σ.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2