Βιβλίο-παρουσίαση

«Πως να μεγαλώσετε συναισθηματικά ασφαλή παιδιά – Ο κύκλος της ασφάλειας» από τις εκδόσεις «ΙΡΙΔΑ»

Βιβλίο - Circle of security

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ – Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – CIRCLE OF SECURITY.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΡΙΔΑ
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ – ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ – Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – CIRCLE OF SECURITY

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Ο Κύκλος της Ασφάλειας σας βοηθά να ενισχύσετε την ασφαλή προσκόλληση, τη συναισθηματική ανθεκτικότητα και την ελευθερία εξερεύνησης του παιδιού σας.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ GUILFORD PRESS, N.Y.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: Kent Hoffman, RelD, Glen Cooper, MA, Bert Powell, σε συνεργασία με την Christine M. Benton.

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ 4/ΧΡΩΜΟ – ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ

ΡΑΦΤΟΚΟΛΛΗΤΟ – ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΧΗΜΑ: 17 Χ 24cm

ΣΕΛΙΔΕΣ: 368

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 26,50 ευρώ

ISBN: 978-960-7926-80-7

Περίληψη: Οι σημερινοί γονείς ζουν διαρκώς υπό την πίεση της τελειότητας. Ενώ όμως αγωνίζονται να τα κάνουν όλα σωστά, υπάρχει κίνδυνος να παραβλέψουν αυτά που τα παιδιά έχουν πραγματικά ανάγκη για να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλή σε όλη τους τη ζωή. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι απλές μα και ισχυρές στρατηγικές γονεϊκής φροντίδας που οι Kent Hoffman, Glen Cooper και Bert Powell έχουν διδάξει σε χιλιάδες οικογένειες καταγράφονται για πρώτη φορά σε αυτό το βιβλίο με τη μορφή αυτοβοήθειας. Μέσα από γλαφυρές ιστορίες και μοναδικά πρακτικά εργαλεία, αυτό το βιβλίο ανοίγει τον δρόμο για την ασφαλή προσκόλληση. Τα κλειδιά είναι η κατανόηση του εαυτού μας, η ευελιξία και η προθυμία μας να κάνουμε λάθη και να μάθουμε από αυτά. Μπορείτε να μάθετε: Πώς να επιτυγχάνετε την ισορροπία ανάμεσα στη διαπαιδαγώγηση και την τάση για προστασία αφενός και στην ενίσχυση της ανεξαρτησίας του παιδιού σας αφετέρου. Ποιες συναισθηματικές ανάγκες μπορεί να εκφράζει ένα βρέφος ή ένα μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί όταν η συμπεριφορά του σας προβληματίζει. Πώς η δική σας ανατροφή επηρεάζει τον τρόπο που μεγαλώνετε τα παιδιά σας και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Το βιβλίο απευθύνεται στον καθένα από εμάς αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: Οι Kent Hoffman, RelD, Glen Cooper, MA, και Bert Powell, ΜΑ, είναι παγκοσμίως καταξιωμένοι ψυχοθεραπευτές. Ασχολούνται με τη μετάφραση των πολύπλοκων αναπτυξιακών ερευνών και των κλινικών πληροφοριών σε σαφείς και κατανοητές οδηγίες για μεμονωμένα άτομα και οικογένειες. Μεγάλο μέρος της δουλειάς τους αφορά τον Κύκλο της Ασφάλειας, νέα πρωτοποριακή μέθοδο που αναλύεται στο παρόν βιβλίο.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2