Σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας

mx

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απόψε στις 21:00 θα τραγουδήσει για χιλιάδες φίλους της μουσικής του στις όχθες της Βεγορίτιδας, στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε συνδυασμό με το φεγγάρι του Αυγούστου, τον καλό καιρό και τον αναμορφωμένο χώρο της παραλίας του Αγίου Παντελεήμονα αναμένεται και φέτος το Φεστιβάλ Βεγορίτιδας να αποτελέσει το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για την ευρύτερη περιοχή.
Στο χώρο του Φεστιβάλ Βεγορίτιδας θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας του Στέλιου Γαβριηλίδη, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν πτήσεις ανεμοπτεριστών του Αεραθλητικού Συλλόγου Πέλλας που θα πετάξουν πάνω από τη Βεγορίτιδα ξεκινώντας από την καινούρια πίστα ανεμοπτερισμού της περιοχής.
Ο Δήμος Αμυνταίου, ο Αθλητικός και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα, που συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ σας προσκαλούμε για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τη μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και ταυτόχρονα να στείλουμε μήνυμα αγάπης για το περιβάλλον και προστασίας των λιμνών μας.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2