Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 2

ΣΟΧ Φλώρινας: Αποτελέσματα Πανελλήνιων Αγώνων ΠΑΜ-ΠΑΓΚ – Χιονοδρομικό Κέντρο Κελαρια Παρνασσού

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 1Με μεγάλη συμμετοχή, άριστη οργάνωση και ελπιδοφόρο αγωνιστικό επίπεδο ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αλπικού Σκι της μικρής κατηγορίας (Παμπαίδες – Παγκορασίδες). Ο Σ.Χ.Ο. Αράχοβας σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ. Λάρισας, πραγματοποίησαν το Σάββατο 31 Απριλίου το αγώνισμα του Kompi αλλά και το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και συμμετείχαν περίπου 130 αθλητές από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Τα δύο αγωνίσματα πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα εξαιτίας της πρόβλεψης (που επιβεβαιώθηκε) για θυελλώδης ανέμους στην περιοχή την Κυριακή. Ο καιρός το Σάββατο ήταν πολύ καλός με μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 3

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με δέκα (10) αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες πραγματοποιηθήκαν στην πίστα Βάκχος στα Κελάρια.  Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα, αποζημιώνοντας τις προσπάθειες που  έκαναν όλη την χρονιά οι προπονητές τους, συγκεκριμένα:

Ζάρου Μελίνα (40, 39), Πετρίδου Δέσποινα (32, 36), Πραπαβέση Δέσποινα (33, 33), Σιάμκουρη Ευριδίκη (35, 27) και Γρηγοριάδης Στέφανος (45), Δούμτσης Άγγελος (35, 32), Καράντζας Νικόλαος (33, 35), Κοϊδης Αθανάσιος (44, 59), Μούλελης Βασίλειος (5, 5), Τόττης Δημήτριος (26, 31). (Σε παρένθεση η κατάταξη του κάθε αθλητή στα αγώνισμα GS και Kompi αντίστοιχα).

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 4

Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικροί πέτυχαν χρόνους που μέχρι πριν από λόγο καιρό αντιστοιχούσαν στις αγωνιστικές κατηγορίες παίδων.

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 5

Όλα τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα μια και γνώρισαν από κοντά το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας. Ο Παρνασσός με τις υφιστάμενες υποδομές και την αντικατάσταση των δύο κεντρικών του αναβατήρων σε Κελάρια και Φτερόλακα με αποσυμπλεκόμενες καμπίνες-8θεσια καρεκλάκια, αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στα Βαλκάνια.

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 6

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές τους Δαδακαρίδου Δήμητρα, Δημητριάδη Φραγκίσκο και Μούλελη Ηλία θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην προετοιμασία των αθλητών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης προσκαλούμε όλους τους αθλητές και όσα παιδία προσχολικής ηλικίας θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Snowkidz να παρακολουθήσουν το 4ήμερο camp που θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη εβδομάδα των σχολικών διακοπών στην Βίγλα.

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 7

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων www.eoxa.gr.

Σκι - Κελάρια Παρνασσού - 8

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Λάζαρος


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2