Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 5

ΣΟΧ Φλώρινας: Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αλπικού Σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου (ΦΩΤΟ)

Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 11Με μεγάλη επιτυχία, ο ΣΟΧ Φλώρινας, πραγματοποίησε στις 23 – 25 Μαρτίου τους Πανελλήνιους και  Διεθνείς Αγώνες (SL-GS FIS) Ανδρών Γυναικών (ΑΕΓΝ) και το Πανελλήνιο Παράλληλο Ατομικό της κατηγορίας Παίδων Κορασίδων. Πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, για τις δεδομένες πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Aξίζει να αναφερθεί, ότι από την Πέμπτη 22/3 που ξεκίνησε η προετοιμασία του στίβου, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής καταγράφηκε συνεχής χιονόπτωση, με πρόσθετο ύψος χιονιού πάνω από 80 cm και μόνο κάποια μικρά διαλλείματα καλοκαιρίας κυρίως το Σάββατο το πρωί.

Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 1Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 2

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τρία από τα τέσσερα προγραμματισμένα αγωνίσματα – Τεχνική Κατάβαση (SL) και Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (GS) ανδρών-γυναικών καθώς επίσης και το ατομικό παράλληλο (PSL) παίδων-κορασίδων ενώ αναβλήθηκε το Ομαδικό Παράλληλο της Κατηγορίας Ανδρών Γυναικών (PSL Team Event). Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 120 αθλητές από 18 σωματεία της χώρας.

Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 4 Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 9

Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 6Την Παρασκευή και το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν, τα αγωνίσματα της Τεχνικής και Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης στην πίστα Νικόλαος Κασομούλης (Πισοδερίου) με θέα το όμορφο Πισοδέρι. Για άλλη μια φορά οι υψηλές προδιαγραφές και αγωνιστικές δυνατότητες τις πίστας μάγεψαν αθλητές και συνοδούς. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των στελεχών και των εργαζομένων του Χιονοδρομικού Κέντρου και την κινητοποίηση όλων των τεχνικών μέσων (υφιστάμενα κανόνια τεχνητής χιόνωσης), δεν αποκαταστάθηκε επαρκής χιόνωση για τον τερματισμό των αγωνισμάτων στο χωριό. Δυστυχώς οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες της προηγούμενης εβδομάδας έκοψαν την πίστα σε αρκετά σημεία σε βαθμό που δεν μπορούσε να αποκατασταθεί μέχρι την Πέμπτη.

Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 3 Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 7 Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 8 Πανελλήνιοι αγώνες αλπικού σκι - 10


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2

1 σκέψη πάνω στο “ΣΟΧ Φλώρινας: Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αλπικού Σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου (ΦΩΤΟ)

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί