Δημήτρης Ιωαννίδης - ΟΝΝΕΔ Φλώρινας - 1

Στην Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ ο Φλωρινιώτης Δημήτρης Ιωαννίδης

Δημήτρης Ιωαννίδης - ΟΝΝΕΔ Φλώρινας - 3Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πολιτική Ακαδημία που συνδιοργάνωσε στο Μαραθώνα, το Ίδρυμα Konrad Adenauer και η ΟΝΝΕΔ, στις 27 έως 29 Απριλίου.

Στην Πολιτική Ακαδημία συμμετείχαν 30 νέοι από όλη την Ελλάδα, έως 35 ετών, μεταξύ αυτών και ο Φλωρινιώτης Δημήτρης Ιωαννίδης, MSc Γεωπόνος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.

H Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ είχε ως σκοπό να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων ανθρώπων που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική, τις πολιτικές νεολαίες, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την κοινωνία των πολιτών.

Δημήτρης Ιωαννίδης - ΟΝΝΕΔ Φλώρινας - 2

Μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς. Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας ήταν να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2