ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ

Amuntas
Αίσθηση προκαλεί η είδηση  της πρώτης μεταγραφικής κίνησης του Αμύντα Αμυνταίου, που ανακοίνωσε επισήμως  την απόκτηση της  διεθνούς περιφερειακής  Κατερίνας Βαφειάδου, η οποία  αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια ιδιαιτέρως παραγωγική χρονιά για την ίδια.
H Κατερίνα Βαφειάδου είναι παίκτρια εγνωσμένης αξίας στο χώρο της Ελληνικής χειροσφαίρισης, με πλούσια  αθλητική σταδιοδρομία στην Α1 κατηγορία, έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και της Ορμή Πατρών, κατακτώντας με την τελευταία το νταμπλ το 2012 και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Δυτικομακεδονικού συλλόγου Νίκου Γιώσκου.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, όπου ανήκουν τα δικαιώματα της αθλήτριας, η 21χρονη παίκτρια του Αμύντα δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Αμύντα, πρόκειται για ένα σύλλογο με φιλοδοξίες που θα επιδιώξει  στην πρώτη του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι συμμέτοχος σ αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος της περιοχής , που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι αγαπάει την ομάδα, καθώς και το άθλημα»


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2