Συγχαρητήριο - Συγχαρητήρια Επιστολή

Συγχαρητήριο Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Φλώρινας προς Επιχειρήσεις για τις διακρίσεις που έλαβαν

Επιμελητήριο ΦλώριναςΤο Επιμελητήριο Φλώρινας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις παρακάτω επιχειρήσεις για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν:

  • Αγροτικό Συνεταιρισμό Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου ΑΣΕΠΑ για την κατάκτηση χρυσού, ασημένιου και χάλκινου μεταλλίου στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου στη Θεσ/νίκη,
  • Οινοποιία Βεγορίτις του Χρ. Μπόσκου που απέσπασαν τέσσερα (4) συνολικά μετάλλια, χρυσό, ασημένιο και χάλκινο στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου στη Θεσ/νικη και ένα χρυσό στο Berlin Wein Trophy στη Γερμανία,
  • Οινοποιείο του Γ. Πάντου για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην Παγκόσμια Έκθεση κρασιού στο Βερολίνο και του ασημένιου στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου στη Θεσ/νίκη.
  • Ξενοδοχειακή μονάδα Bella Toumpa του Γρ. Σιάτσκα για το βραβείο υψηλής κριτικής πελατών που έλαβε από το booking.com.

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η δυναμική των προϊόντων και των υπηρεσιών της ΠΕ Φλώρινας. Οι συνεχείς βραβεύσεις των κρασιών που παράγονται στην περιοχή μας δείχνουν τον δρόμο της ανάπτυξης. Παράλληλα ο αγροτουριστικός προορισμός της περιοχής δυναμώνει με τις φιλότιμες και συνεχείς προσπάθειες των τοπικών επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης όλης αυτής της προσπάθειας.

Φλώρινα, 07/03/2018

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2