Ποδηλασία - 4

Συμμετοχή της ομάδας ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος στο Άλσος Συκεών (ΦΩΤΟ)

Ποδηλασία - 2Η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας στους αγώνες ποδηλασίας του ΒΑΟ Δημ. Αλσος Συκεών – Κύπελλο Βορείου Ελλάδος

Δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου και ειδικά της ορεινής ποδηλασίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) που σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου (ΒΑΟ) διοργάνωσαν τον 4ο Λαϊκό Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας αλλά και επίσημους αγώνες του Κυπέλου Βορείου Ελλάδος της ΕΠΣΜΑΘ στις κατηγορίες παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και μίνι.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές του Συλλόγου Δούκας Χρίστος, Δούκα Γεωργία, Σβάρνα Αικατερίνη και Τραϊτσης Γεώργιος.

Ποδηλασία - 1Ποδηλασία - 5

Ο ΣΟΧ Φλώρινας χάρη στο υψηλό τεχνικό επίπεδό κατάφερε να έχει άριστα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε σε έναν αγώνα με πολύ απαιτητική διαδρομή, σχεδιασμένη στο πανέμορφό άλσος της Νεάπολης. Σε μια εξαιρετικά τεχνική διαδρομή και έντονο συναγωνισμό οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας χάρηκαν έναν όμορφο αγώνα με άριστες καιρικές συνθήκες.

Ποδηλασία - 6 Ποδηλασία - 7

Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά με την Δούκα να ανεβαίνει για άλλη μια φορά στην 3η θέση του βάθρου (mini μεγάλα κορίτσια), τον Τραίτση στην 5η θέση των παίδων και τον Χ. Δουκα επίσης στην 5η θέση (mini μεγάλα αγόρια). Πολύ καλό ήταν και το αποτέλεσμα της Αικ. Σβάρνα που τερμάτισε 11η στην κατηγορία mini μικρά κορίτσια.

Ποδηλασία - 3 Ποδηλασία - 8


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2