ΣΟΧ Φλώρινας - 5

Συμμετοχή της Ομάδας Ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος

ΣΟΧ Φλώρινας - 6ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Οι αθλητές της ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας έλαβαν μέρος το τελευταίο 15ήμερο, σε σειρά αγώνων mtb με αξιόλογες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 14/15 Απρίλιου και στα πλαίσια του Author bike cup οι αθλητές, μετέβησαν αρχικά στους Αμπελόκηπους Θεσ/νικής και ακολούθως στην Ιερισσό Χαλ/δικης για να λάβουν μέρος σε 2 αγώνες mtb.

Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Χρίστου Δούκα που και τις 2 ημέρες τερμάτισε στην  6 θέση της κατηγορίας των mini μεγάλων αγοριών καθώς και της Γεωργίας Δούκα που την Κυριακή στην Ιερισσό κατετάγη 5η στην κατηγορία mini μεγάλων κοριτσιών. Ικανοποιητικές ήταν και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων αθλητών της ομάδας, Γ. Τραΐτσης (8ος κατ. Παίδων), Γεώργιος Αποστολίδης (16ος παμπαίδων), Αρ. Μαντουλίδης (13, mini μεγάλα),  Π. Πολπατζης (12 mini μικρά), Γ. Μούτσιος (16 mini μικρά) και Σβάρνα Κ.(10η mini μικρά)

ΣΟΧ Φλώρινας - 4ΣΟΧ Φλώρινας - 3 ΣΟΧ Φλώρινας - 2

Το Σαββάτο 21 Απριλίου στα πλαίσια του Bottecchia Bike Cup οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας, βρέθηκαν στο φράγμα Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκαν σε μια πραγματικά mountain διαδρομή για τις κατηγορίες τους, με τον Δούκα να ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου, τον Τραίτση στην 4η και την Γ. Δουκα στην 5η. Ικανοποιητικά ήταν και τα αποτελέσματα των Πολπατζη, Μούτσιου και Σβάρνα. Όλοι οι  παραπάνω αγώνες είναι ενταγμένοι στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας σαν Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ΕΠΣΜαΘ (σύνολο 12) για το έτος 2018.

ΣΟΧ Φλώρινας - 1

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς και τον προπονητή της ομάδας Μούσιο Νικόλαο θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποτελέσματα σχετικά με τους αγώνες :

Για το Δ.Σ.
Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2