Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 2

Συνάντηση Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με επιχειρηματίες της Π.Ε. Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

Με επιχειρηματίες του νομού συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης. Ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα  που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και τα οποία εστιάζονται στην υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  , στη μείωση του φοιτητικού πληθυσμού , στην οικονομική αιμορραγία που προκαλεί η γειτνίαση με τα Σκόπια, στην ανεργία, κυρίως των νέων,  και στην έλλειψη του κάθετου άξονα που θα συνδέσει το νομό με την Εγνατία.

Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 1

Ο κ. Βουλευτής ενημέρωσε τους επιχειρηματίες για τις πρωτοβουλίες  που έχει πραγματοποιήσει όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή  και συχνές  παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία    και τόνισε  ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί . Επίσης,  δεσμεύτηκε για τη συντονισμένη δράση και με τους υπόλοιπους φορείς του νομού ( Ε.Β.Ε , Εργατικό Κέντρο , Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Τοπική Αυτοδιοίκηση) , έτσι ώστε ο νομός να διεκδικήσει όλα όσα δικαιούται  και τα οποία θα φέρουν ανάπτυξη , θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα.

Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 3 Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 7 Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 6 Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 5 Συνάντηση Γ.Αντωνιάδη με Φλωρινιώτες επιχειρηματίες - 4

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2