Συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου με μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων

1-(2)

Με μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας  στις 13 και 14 Ιουλίου 2013, συναντήθηκε την Παρασκευή 05 Ιουλίου  2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ευρώπης πατήρ Παντελής Τσορμπαζόγλου και ο Αντιπρόεδρος Κίνησης Πολιτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης» κ. Δημήτρης Γιουματζίδης.
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών πριν την έναρξη του συνεδρίου και των εκδηλώσεων, ενώ αναφέρθηκαν και στη σημαντικότητα υλοποίησης τέτοιων εκδηλώσεων στη σημερινή εποχή.
Να σημειωθεί ότι το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2