μπάλα ποδοσφαίρου

Συναντήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδη με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA παρουσία της ΕΠΟ.

Την επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσώπησαν ο  Herbert Hubel (πρόεδρος)  και  o Ivan Vella, την UFEA ο Άντζελο Ρηγόπουλος και ο Μάριος Γεωργίου και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος) και ο Αλέξης Δέδες (Εκτελεστικός Γραμματέας).

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην εξής δήλωση: «Κατέστησα σαφές στους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ’ αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της  Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί. Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν».

Εξάλλου, σε συνέχεια των επαφών του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους φορείς του ποδοσφαίρου εστάλησαν προσκλήσεις στις ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και ΠΑΕ Πλατανιά.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20, πίσω από το Πολυτεχνείο)


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2