Την Παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Δήμαρχος Φλώρινας.

Συνέβησαν όλα μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας σήμερα το απόγευμα..
Ο Δήμαρχος σηκώθηκε να αποχωρήσει και αμέσως επέστρεψε, κάθισε στη θέση του και είπε τα εξής απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους.
«Επειδή στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο κ. πρόεδρε καταψηφίσατε ένα θέμα για λόγους ηθικής τάξης, για λόγους ηθικής τάξης έπρεπε να παραιτηθείτε από πρόεδρος.
Για θέμα ηθικής τάξης και ψευδορκίας ως μάρτυρας στο δικαστήριο έπρεπε να παραιτηθείτε.
Επειδή μοιράσατε στους δημοσιογράφους το χαρτί ότι δεν χρωστάτε στον Δήμο, εγώ σας λέω ότι χρωστάτε». Ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε αναλυτικά ποσά τα οποία χρωστάει ο κ. Ρασάικος  στο Δήμο και συνέχισε λέγοντας ότι «όταν ένας δημοτικός σύμβουλος χρωστάει στο Δήμο πρέπει να παραιτηθεί. Εξάλλου δεν μπορεί από τα χρέη του να πάρει φορολογική ενημερότητα».
Από την πλευρά του ο κ. Ρασάικος απάντησε στις καταγγελίες που δέχθηκε και τόνισε ότι τα όποια χρέη έχουν ρυθμισθεί και μάλιστα παρουσίασε το έγγραφο με ημερομηνία 30-8-2013 με την φορολογική ενημερότητα του Δήμου, με μηδενικά ποσά.
Ο κ. Ασπρίδης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο του είπε ότι η επιλογή του προέδρου ήταν δική του και εάν υπήρχαν αυτές οι εκκρεμότητες θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικός.
Φαίνεται ότι το θέμα θα πάρει διαστάσεις γιατί η κόντρα αυτή δεν γνωρίζουμε που θα οδηγήσει.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2