Κωσταντίνος Μπασιακούλης

Τιμητική εκδήλωση από το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών» στη μνήμη του Φλωρινιώτη Κώστα Μπασιακούλη

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 το δημοτικό ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών» διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου, στις 11.30 π.μ, τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πρώτου προέδρου της «Εστίας Μουσών» Κώστα Μπασιακούλη, από τη Φλώρινα, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και ονοματοδοτεί την αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου σε «Αίθουσα Εκδηλώσεων »Κωνσταντίνος Μπασιακούλης»».

Ο δήμος της ηρωικής πόλης της Νάουσας και το δημοτικό ωδείο τιμούν τον μουσικό – άνθρωπο Κώστα Μπασιακούλη, καθηγητή μουσικής, επί μακρόν, στο 1ο και 2ο γυμνάσιο Νάουσας. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος, με το μουσικό του αισθητήριο, τις επιλογές του αλλά και την αφοσίωσή του στα διοικητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του νεοσύστατου τότε δημοτικού ωδείου, συνέβαλλε καθοριστικά στη δημιουργία των ισχυρών δομών και της αναγνωσιμότητας, που το ανέδειξαν σύντομα σε ένα από τα καλύτερα περιφερειακά δημοτικά ωδεία της χώρας μας.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί καλλιτεχνικά από τους καθηγητές του ωδείου: Θάνο Μήτσαλα, Δημήτρη Παρόλα, Βέσκο Μπελομάζοφ και Ζλάτκα Ζλάτεβα, οι οποίοι θα αποδώσουν έργα των S. Iannrelli, G. Fauré και Δ. Παρόλα.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2