Επίσκεψη Αντωνιάδη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φλώρινας - β

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φλώρινας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φλώρινας ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φλώρινας επισκέφτηκε  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Νίκλη, τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Σταύρου , μέλη του Δ.Σ και εργαζόμενους.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής, τα οποία διογκώθηκαν την τελευταία τριετία με κυρίαρχο το ζήτημα της υψηλής φορολογίας, τις χαμηλές τιμές στο γάλα και στα οπωροκηπευτικά  και την καθυστέρηση στις αποζημιώσεις . Επίσης, τον ενημέρωσε και για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και την οργάνωση του Συνεταιρισμού.

Επίσκεψη Αντωνιάδη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φλώρινας - α

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε  τον Πρόεδρο και το Δ.Σ για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των παρεμβάσεων του στη Βουλή για τα αγροτικά ζητήματα μέσα από ερωτήσεις και επαφές με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης . Επίσης, με την ιδιότητα του ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής  Ανάπτυξης  ανέλυσε μέρος του   προγράμματος  που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους αγρότες και στο οποίο θα περιλαμβάνονται σημαντικές φοροελαφρύνσεις , έτσι ώστε να δοθεί ανάσα στους παραγωγούς και να γίνουν  τα  αγροτικά προϊόντα ανταγωνιστικά σε ποιότητα και τιμές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2