Νηπιαγωγείο Αρμενοχωρίου

Το Νηπιαγωγείο Αρμενοχωρίου απέκτησε αμμοδόχο

Αμμοδόχος - 1Ευχαριστήριο

Ένα όνειρο πολλών χρόνων επιτέλους έγινε πραγματικότητα! Το Νηπιαγωγείο Αρμενοχωρίου απέκτησε αμμοδόχο, όπου τα παιδιά θα μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά τόσο κατά την ώρα του διαλείμματος  όσο και στις οργανωμένες δραστηριότητες.

Αμμοδόχος - 2Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του σχολείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την ευγενική στήριξη  και την υλοποίηση του έργου, καθώς και για τον προσωπικό κόπο και χρόνο που αφιέρωσαν, συμβάλλοντας με πολλές πρωτότυπες ιδέες και προσωπική εργασία.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ΒΙΕΜΑΚ για την σημαντική συμβολή της στο έργο, όσο και τους γονείς που με μεγάλη προθυμία και αφιλοκερδώς προσέφεραν την τεχνική υποστήριξη και τα απαραίτητα υλικά. Οι παρεμβάσεις όμως στην αυλή δεν σταματούν εδώ. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ενός μικρού βοτανόκηπου που χωρίς την συμπαράσταση και τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθεί.

Οι πρωτοβουλίες αυτές για τη διαμόρφωση της σχολικής αυλής σίγουρα αναβαθμίζουν το σχολικό περιβάλλον ενώ παρέχουν ευκαιρίες στα νήπια να υλοποιούν δραστηριότητες οι οποίες διευκολύνουν τη βιωματική  και διερευνητική μάθηση, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που ενισχύει τα κίνητρα, το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό τους για συμμετοχή στη μαθησιακή διαδικασία.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2