Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 9

Το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας επισκέφτηκε το Κ.Ε.Φ.Ι.Απ. Αμυνταίου (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 1ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δευτέρα 07 Μαΐου 2018 επισκεφτήκαν το Κ.Ε.Φ.Ι. Απ. Αμυνταίου οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας στα πλαίσια της Ημέρας Εθελοντισμού «Ανδρόνικος». Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια και τους καθηγητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Κέντρο, να ενημερωθούν για τη λειτουργία του και να συμβάλλουν στον καλλωπισμό του προαύλιου χώρου με ανθοφυτεύσεις με τη συμμετοχή και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης.

Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 2Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 3 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 12 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 11 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 10 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 8 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 7 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 6 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 5 Επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου - 4

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε θερμά το 5ο Γυμνάσιο για τη συγκινητική πρωτοβουλία καθώς και τον Δήμο Αμυνταίου για την αμέριστη υλικοτεχνική υποστήριξη.

Εκ μέρους του ΚΕΦΙΑπ Αμυνταίου,
Γεν. Νοσ. Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2