Δίκτυο ύδρευσης

Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου

Την Τετάρτη 11/04/2018 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου, προϋπολογισμού 1.779.838,71€, «Εσωτερικό Δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα» μεταξύ του Δήμου Αμυνταίου και της συμβαλλομένης εταιρείας ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΤΕ, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Νάτση, της Δ/ντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Αναστασίας Αλληλόμη και των εκπρόσωπο της ανωτέρω εταιρείας.

Το έργο του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, θα επιλύσει προβλήματα που εντείνονται  ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και ειδικότερα στις επεκτάσεις του οικισμού και θα διευκολύνεται η διαχείριση του από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία. Επιπρόσθετα, ο σχεδιασμός του νέου δικτύου καθορίζει τον διαχωρισμό του σε δύο υψομετρικές ζώνες ώστε όλοι οι κάτοικοι να δέχονται το πόσιμο νερό ανελλιπώς και χωρίς αυξομειώσεις, πάντα εντός των ορίων. Τέλος, το συνολικό μήκος του δικτύου 24.730 m θα αποτελείται από πιστοποιημένες σωληνώσεις υψηλής ποιότητας υλικών πολύ καλύτερων τεχνικών πλεονεκτημάτων εν συγκρίσει με αυτές του υφιστάμενου δικτύου.

Από το Γραφείο Δημάρχου


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2