ΦΛΩΡΙΝΑ, Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

T.E.E.T_29

Το έργο τέχνης, πέρα από κατάκτηση πνευματική, προσφέρεται ως πεδίο επικοινωνίας μεταξύ του δημιουργού του και των θεωρών του. Μια τέτοια κορυφαία στιγμή κάθε χρόνο απολαμβάνουν όσοι παρακολουθούν τις παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών των νέων καλλιτεχνών, που διεκδικούν την αποφοίτησή τους από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε όλη την  πόλη της Φλώρινας. Η τέχνη στην πόλη είναι ο τρόπος να γνωρίσουμε την πολύχρονη προσπάθεια όσων επέλεξαν τη Φλώρινα για να ολοκληρώσουν τις εικαστικές σπουδές τους και να συνεχίσουν την παράδοση της περιοχής. Ο διάλογος προς το έργο τέχνης δεν τελειώνει ποτέ, σε αντίθεση προς τα γεγονότα της καθημερινής πραγματικότητας που εξαντλούνται γρήγορα και αφομοιώνουν το ένα το άλλο.
Τα έργα τέχνης είναι ανοιχτά  συστήματα που προσδοκούν μια καινούργια,  συχνά, γλώσσα,  που προτείνονται σε έναν κόσμο φαντασίας, έρευνας και ακατόρθωτου. Αυτή την μοναδική ευκαιρία θα έχουν οι επισκέπτες/θεωροί  σε 21 σημεία της Φλώρινας με 42 εικαστικές προτάσεις και με 6 πεδία επισκέψεων να  ξετυλίγονται στις γειτονιές, στα σπίτια, στους συλλόγους,  γεμάτα με ζωγραφική, γλυπτική, πολυμέσα, φωτογραφία, περφόρμανς εικαστικές και σκηνογραφικές εγκαταστάσεις.
Η Σχολή Καλών Τεχνών ευχαριστεί τους φορείς και τους πολίτες της Φλώρινας που συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

T.E.E.T_2 T.E.E.T_1 T.E.E.T_3 T.E.E.T_4 T.E.E.T_5 T.E.E.T_6 T.E.E.T_7 T.E.E.T_8 T.E.E.T_9 T.E.E.T_10 T.E.E.T_11 T.E.E.T_12 T.E.E.T_13 T.E.E.T_14 T.E.E.T_15 T.E.E.T_16 T.E.E.T_17 T.E.E.T_18 T.E.E.T_19 T.E.E.T_20 T.E.E.T_21 T.E.E.T_22 T.E.E.T_23 T.E.E.T_24 T.E.E.T_25 T.E.E.T_26 T.E.E.T_27 T.E.E.T_28


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2

1 σκέψη πάνω στο “ΦΛΩΡΙΝΑ, Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

  1. Συγχαρητήρια ,εξαιρετικές δουλειές. Μπράβο σε όλους τους συναδέλφους!!!!!!!!!!!
    Να έχετε πάντα τον ίδιο ζήλο και το ίδιο μεράκι.Καλή συνέχεια ,φίλοι μου.
    Με εκτίμηση, Καραντζή Ιωάννα.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί