Ειδήσεις - ανακοίνωση

12ήμερη εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Φλώρινας στην Εύβοια τον Αύγουστο

Το  Σωματείο  Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Φλώρινας διοργανώνει μία εκδρομή για τα Iαματικά Nερά Αιδηψού Ευβοίας για την (08/08/2018) (Ημέρες εκδρομής (12) δώδεκα – Διανυκτερεύσεις δέκα) (Ημέρα αναχώρησης Τετάρτη ώρα (06) πρωινή την (08/08/2018) και επιστροφή ημέρα Σάββατο την (18/08/2018). Διαμονή εις το άριστο (Ξενοδοχείο Θάλασσα).

Το Δ.Σ. Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Φλώρινας. καλεί όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για την εκδρομή ανεξάρτητα εάν είναι  μέλη του Σωματείου ή όχι. Η τιμή συμμετοχής ολόκληρης της εκδρομής  είναι για τα μέλη (370) ευρώ ανά μέλος συμμετοχής. Το πλήρες μενού προγράμματος περιλαμβάνει τα εξής παρακάτω όλα πληρωμένα  (370) ευρώ ανά μέλος συμμετοχής:

1) Μεταφορά με λεωφορείο από Φλώρινα μέσω Γλυφών Φθιώτιδας εις την Αιδηψό Ευβοίας και αντίστροφα.

2) Μία ημερήσια εκδρομή σε διάφορα μοναστήρια τής Εύβοιας την προτελευταία ημέρα της παραμονής μας. Παίρνοντας πρώτα το πρωινό μας και αμέσως αναχωρούμε πρώτα για τον Αγιο Ιωάννη των Ρώσο μετά για τον Όσιο Δαβίδ και αμέσως μετά επιστρέφουμε το μεσημέρι εις το Ξενοδοχείο μας (Θάλασσα) για να πάρουμε το μεσημβρινό μας γεύμα.

3) Πρωί-απόγευμα μπάνιο εις της άριστες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών μέσα εις το Ξενοδοχείο-(Θάλασσα)

4) Φουλ πανσιόν – Τρία γεύματα (πρωί-μεσημέρι-βράδυ)

5) Πληρωμένα και τα ναύλα του καραβιού από Γλυφά για Αιδηψό και αντίστροφα. Περισσότερες πληροφορίες για το όλο πρόγραμμα θα λάβετε κατά την δήλωση συμμετοχής σας για την εκδρομή. Και εις τα τηλέφωνα του Σωματείου μας:

(23850-24666) Και του προέδρου-(Κιν-6973-296-582).

ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΗΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΝ (8/08/2017)-ΕΩΣ-(18/08/2017)

Ο Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο σας καλημερίζουν και εύχονται να έχουμε μία αίσια και ευχάριστη εκδρομή.

Α)-Ξημερώνοντας πρωί και ώρα <06> πρωινή ημέρα Τετάρτη (8/08/2017) ξεκινάμε από την Φλώρινα για την όμορφη Αιδηψό Εύβοιας κάνοντας μία στάση έξω από την Λάρισα για μία μικρή ανάπαυλα του καφέ, των (20) λεπτών,  αμέσως μετά παίρνουμε των δρόμο για τα Γλυφά Φθιώτιδας για να πάρουμε το καράβι για την Αιδηψό, αναχώρηση από Γλυφά περί την 12η μεσημβρινή και φτάνουμε περίπου την 13η μεσημβρινή ώρα εις το ξενοδοχείο αφού ταχτοποιηθούμε,  αμέσως μετά κατεβαίνουμε να πάρουμε το μεσημβρινό μας γεύμα  από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ενεργεί ελεύθερα όπως θέλει κατά τη δική του βούληση.

Β)-Την προτελευταία ημέρα αφού πάρουμε το πρωινό μας γεύμα και θα επισκεφτούμε της Μονές του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου και του Όσιου Δαβίδ.

Γ)-Τέλος μετά την παραμονή μας των (10)-ημερών εις το ξενοδοχείο (ΘΑΛΑΣΣΑ) της Αιδηψού Εύβοιας παίρνει τέλος και η εκδρομή μας και αναχωρούμε την 3η πρωινή ώρα (Σάββατο 18/08/2017) για την ωραία μας Φλώρινα παίρνοντας μαζί μας διάφορες  εικόνες και αναμνήσεις καθόλη την διάρκεια της  παραμονής μας εις την Αιδηψό Ευβοίας.

Δ)-Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας εις την εκδρομή  ευελπιστώντας ότι θα έχετε  μια ευχάριστη εκδρομή και διαμονή εις το πανέμορφο ξενοδοχείο (ΘΑΛΑΣΣΑ) Αιδηψού Ευβοίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΖΗΣΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΒΑΡΝΑΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2