«Οι Γυναίκες Δημιουργούν» – Έκθεση έργων γυναικών του Δήμου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τίμησε η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου πραγματοποιώντας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. και τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου, τα εγκαίνια της όγδοης συνεχόμενης έκθεσης έργων γυναικών του Δήμου Αμυνταίου με τίτλο «Οι γυναίκες δημιουργούν», την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στον χώρο του Παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό χαιρετισμό απήυθηνε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου Ελένη Ιωαννίδου αναφέρθηκε στο ιστορικό της 8ης Μαρτίου και τη σημασία της συγκεκριμένης ημέρας, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμυνταίου που έχει εκδόσει πρόσφατα ο Σύλλογος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου Γιώργος Τρυφωνόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα ενώ στη συνέχεια παρουσίασε το βραβευμένο από την Πειραϊκή Εκκλησία βιβλίο της Σοφίας Κοκκινίδου με τίτλο «Μιχαήλ».

Η έκθεση περιλαμβάνει πλήθος έργων διαφόρων ειδών, όπως φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, λαμπάδες, καλλυντικά και είδη διακόσμησης, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες από την έκθεση:Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2