«3η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κρασιού»

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Αμυνταίου 2017 - β

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Πλατεία Αγ. Κων/νου & Ελένης Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «3η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κρασιού».

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Αμυνταίου 2017 – βΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί φωτισμός της φάτνης, των χριστουγεννιάτικων σπιτιών του Δήμου, των δέντρων των οινοποιείων της περιοχής και των δέντρων της Δημοτικής Επιχείρησης Ξινού Νερού. Μάλιστα τα συμμετέχοντα οινοποιεία θα προσφέρουν δωρεάν κρασί και τα καταστήματα του Δήμου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου αλλά και εμπόρους της ευρύτερης περιοχής θα προσφέρουν δωρεάν κεράσματα (πίτες, γλυκά, ζεστή σοκολάτα για τα παιδιά).

Τα σχολεία του Δήμου μας ,θα φιλοτεχνήσουν έργα, ζωγραφιές , χειροτεχνίες με θέμα το κρασί και ειδικότερα το σταφύλι, τα οποία θα εκτεθούν την ημέρα της εκδήλωσης και θα βραβευτεί η καλύτερη ομαδική εργασία.

Παράλληλα οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας θα πραγματοποιήσουν εικαστική έκθεση με θέμα το κρασί. Το Ωδείο και η χορωδία Αμυνταίου θα ντύσουν μουσικά την εκδήλωση με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2