Φλυτζάνι καφές

H Coffee Island υποψήφια στα European Business Awards!

Άλλη μία ευκαιρία διάκρισης για την αγαπημένη σας πρωινή και όχι μόνο συνήθεια, καθώς οι εξαιρετικές επιδόσεις της Coffee Island αντικατοπτρίζουν τις βασικές αξίες των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων (European Business Awards sponsored by RSM) για καινοτομία, επιτυχία και επιχειρηματική δεοντολογία. Τα European Business Awards έχουν ως στόχο από το 2007, την ανάδειξη του επιχειρηματικού ταλέντου και της αφοσίωσης που κρύβεται πίσω από τις ιστορίες επιτυχημένων επιχειρήσεων, οι οποίες δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και ευημερία στη χώρα τους.

Έτσι αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε τον αγαπημένο σας καφέ μέχρι την Πολωνία για να διαγωνιστεί ως υποψήφιος σε μία από τις 12 κατηγορίες του θεσμού!

Η Coffee Island θα συναγωνιστεί με εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη διεκδικώντας το βραβείο «The elite award for growth strategy of the year» για την περίοδο 2017/2018. Μέχρι τότε, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα «The One’s to Watch» και ζητά την ψήφο σας για την ανάδειξή της σε «Εθνικό Πρωταθλητή» ανάμεσα σε υποψηφίους από ολόκληρη τη χώρα, με τελικό προορισμό την ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2018 στην Βαρσοβία της Πολωνίας, για την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών.


Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και η Coffee Island σας καλεί να στηρίξετε τον αγαπημένο σας καφέ μέσω του συνδέσμου https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/23066.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία στον επίσημο ιστότοπο των European Business Awards https://www.businessawardseurope.com/


Από το 1999 μέχρι και σήμερα τα καφεκοπτεία Coffee Island δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, άκρως ποιοτικού καφέ.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2