θεατρική παράσταση XANA ZOO - Φλώρινα - 1

«XΑΝΑ ΖΟΟ – 10 Χρόνια μαζί» στη Φλώρινα την Πέμπτη 15/3/2018

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία Μέθεξις, παρουσιάζουν τη θρυλική παράσταση ΧΑΝΑ ΖΟΟ στην Φλώρινα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 17:15 & στις 19:00 το απόγευμα για δυο μοναδικές παραστάσεις.

XANA ZOO - 10 ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΙ

θεατρική παράσταση XANA ZOO - Φλώρινα - 3Στην παράσταση “ XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!” παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo an the Zoo” και το “XANA ZOO”.

Είναι ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Οι θεατές με έναν μαγικό τρόπο βλέπουν να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες.

Η Τερέζα, ο Παύλος και η Νίκη ανεβαίνουν στο Μαγικό χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία. Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι “μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”. Επόμενος σταθμός η  Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό! Να σου και η Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να σου και ο Σκαντζόχοιρος, να σου και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να σου και ο Παπαγάλος, να σου και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα. Οι μικροί μας (..και όχι μόνο) φίλοι συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!

θεατρική παράσταση XANA ZOO - Φλώρινα - 2


Πρωταγωνιστούν: Τερέζα Σάσσου, Πιερρόπουλος Παύλος, Νίκη Λάππα.

Σκηνοθεσία: Παπαγάλος

Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού

Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης

Χορογραφίες: Αστακός

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Τριπόδης


Προπώληση εισιτηρίων 7€: Βιβλιοπωλέιο «Η Γωνία» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, 2385029637) και ηλεκτρονικά στο viva.gr 

Γενική είσοδος 9€

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Διάρκεια: 80 λεπτά

Παραγώγη ΜΕΘΕΞΙΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2107622034 & 6943290294


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2