Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας - Αρχείο Τευχών από το 2009 μέχρι σήμερα - nextnet.gr

Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας - Πρόσβαση στο Αρχείο Τευχών

Γίνε μέλος και λάμβανε την εφημερίδα μας κάθε εβδομάδα με email με μόνο 2€/μήνα! Επίσης δες όλα τα τεύχη από το 2009 μέχρι σήμερα..!


Πρωτοσέλιδο 455 Εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας
Paypal verified

Βήματα:

1. Kάνε κλικ στο κουμπί SUBSCRIBE.

2. Πλήρωσε μέσω του λογαριασμού σου Paypal ή μέσω κάρτας

3. Θα σε ενημερώσουμε για τα στοιχεία πρόσβασης στην περιοχή μελών (members area)

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ να κάνεις χρήση της υπηρεσίας από επιτραπέζιο Η/Υ ή Laptop καθώς τα περιεχόμενα του αρχείου PDF δεν είναι εύκολο να διαβαστούν από μικρές οθόνες κινητού ή tablet. Μπορείς όμως να "κατεβάσεις" το αρχείο PDF και από κινητή συσκευή...

Μπορείς να ανοίξεις το αρχείο PDF σε μοντέρνους browsers (Chrome, Mozilla κλπ.) ή μέσω του Adobe Reader που υπάρχει και ως application για κινητά...

Κόστος υπηρεσίας: 2€/μήνα

Η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο (+30) 23855.02269.

Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα με το "κατέβασμα" αρχείων (τευχών) ή προβλήματα με τη πρόσβαση στη περιοχή μελών στείλε μας ένα μήνυμα στο admin@nextnet.gr ή κάλεσε στο κινητό (+30) 6970.338.612.


Ή ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ ΜΟΝΟ:

Για να "κατεβάσεις" το τεύχος της εφημερίδας μας σε μορφή PDF κάνε κλικ στο κουμπί PAY BY MOBILE και ακολούθησε τις οδηγίες (μάθε περισσότερα). Mobile Payments by Fortumo

NEXTNET - Υπηρεσίες διαδικτύου
Δωρεάν διαδικτυακές υπηρεσίες και πρωτοπορίες
Λογότυπο nextnet.gr
Κωσταντινουπόλεως 4, ΤΚ53100 Φλώρινα, Ελλάδα +30.2385037961 ~1€
Βαθμολογία Επιχείρησης: 5 από 5 με 3 κριτικές.

Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Επίσημο site | Blog Εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας

Όροι χρήσης

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει τη πρόσβαση σε περιοχή μελών. Για την είσοδο στη περιοχή μελών πρέπει ο χρήστης να εισάγει σωστά ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό (password). Στη περιοχή μελών ο χρήστης θα μπορεί να δει το αρχείο της Εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας από το 2009 μέχρι σήμερα και να "κατεβάσει" αρχεία PDF. Κάθε εβδομάδα το αρχείο θα εμπλουτίζεται με ένα ακόμα τεύχος. Η ΗΧΩ Φλώρινας κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη αλλά δεν εγγυόμαστε ότι το αρχείο θα ενημερώνεται με νέο τεύχος έγκαιρα. Το "κατέβασμα" (download) σε μορφή αρχείου PDF, του εβδομαδιαίου τεύχους της τοπικής εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας - Ελλάδα και παρέχεται από την εταιρία NEXTNET - Υπηρεσίες διαδικύου - Ελλάδα.

Αν ο χρήστης αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα με το "κατέβασμα" του αρχείου θα πρέπει να επικοινωνήσει με την υποστήριξη της υπηρεσίας στέλνοντας μήνυμα στο admin@nextnet.gr (Υποστηριζόμενες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά) ή καλώντας στο (+30).23850.37961 - Φλώρινα, Ελλάς.

Με τη χρήση της υπηρεσίας αποδέχεστε τους παραπάνω Όρους χρήσης.