Το βιβλίο

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που θα σας προετοιμάσει για το μέλλον και για νοητά ταξίδια σε άλλες διαστάσεις..!

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μάθετε για την Ιερή Γεωμετρία πάνω στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του Σύμπαντος. Τι είναι; Ποιά τα σχήματα της; Πως δημιουργήθηκε; Γιατί θεωρούνταν ιερή από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς και φιλοσοφίες και θεωρείται ιερή ακόμα και σήμερα από τις κύριες θρησκείες του πλανήτη, αλλά και από αποκρυφιστικές κοινότητες; Γιατί κρατήθηκε κρυμμένη για αιώνες από τους απλούς ανθρώπους; Ποιοί έφεραν στο φως τα μυστικά των ελίτ;

Αυτά και άλλα πολλά σε ένα ξεχωριστό ηλεκτρονικό βιβλίο (που μπορείτε να κατεβάσετε) σε εκτυπώσιμη μορφή PDF και να μελετήσετε με την ησυχία σας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην συνειδητότητα σας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο στην προνομιακή τιμή των 6.99 ευρώ (!), να το κατεβάσετε άμεσα στον Η/Υ σας ή στην φορητή σας συσκευή (smartphone, tablet) και να το διαβάζετε σε 2 λεπτά από τώρα… Θα σας στείλουμε μέσω email και 1 ακόμα ηλεκτρονικό βιβλίο εντελώς δωρεάν..!

Μελετήστε το ebook και μάθετε για τα πανίσχυρα γεωμετρικά σύμβολα που υπάρχουν παντού στο Σύμπαν (και φυσικά στον πλανήτη μας). Η γνώση που αποκαλύπτεται μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας σκοπό σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και τον σκοπό και τον προορισμό της ανθρωπότητας σαν ολότητα!

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΕΞΩΦΥΛΛΟ
4.99 €

Αγοράστε το και διαβάστε το τώρα! Πληρώστε μέσω Paypal ή με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, κάνοντας κλικ παρακάτω στο αντίστοιχο κουμπί (μόνο 6.99 ευρώ!):

Οι πληρωμές είναι 100% ασφαλείς και γίνονται μέσα από τα συστήματα της παγκοσμίου φήμης εταιρίας πληρωμών Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με το υπόλοιπο σας Paypal ή με τη πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα κάνοντας κλικ στο ανάλογο κουμπί.

Το ηλεκτρονικό αυτό βιβλίο είναι έγχρωμο και εκτός από τις απαγορευμένες και απόκρυφες πληροφορίες, περιέχει και εικόνες εκπληκτικής ομορφιάς με τα σχήματα της Ιερής Γεωμετρίας αλλά και άλλες που θα μιλήσουν κατευθείαν στο υποσυνείδητο σας..!

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου:

 1. Εισαγωγή
 2. Σχήματα της Ιερής Γεωμετρίας
 3. Το Αυγό της Ζωής
 4. Το Φρούτο της Ζωής
 5. Ο Κύβος του Μέτατρον
 6. Η Φυσαλίδα του Ιχθύος (Vesica Piscis)
 7. Ο Σπόρος της Ζωής
 8. Το Φύτρο της Ζωής
 9. Το Δέντρο της Ζωής
 10. Το Μερκάβα (Merkaba)
 11. Το Πλέγμα της Ζωής (Τετράεδρο 64)
 12. Το Λουλούδι της Ζωής
 13. Διανυσματική ισορροπία (Vector Equilibrium)
 14. Η Δίνη
 15. Η Δημιουργία της Ιερής Γεωμετρίας
 16. Τα Πλατωνικά Στερεά
 17. Το Φ και η Χρυσή Αναλογία
 18. Η Ακολουθία Fibonnaci και η Χρυσή Σπείρα

Σκεφτόμαστε σύντομα να ανεβάσουμε την τιμή του βιβλίου που κανονικά έπρεπε να πωλείται λίγο κάτω από 20 ευρώ. Κι αυτό λόγω της μεγάλης ζήτησης και αξίας που έχουν οι πληροφορίες που περιέχονται στο βιβλίο…

Ωστόσο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα (και να το διαβάζετε σε 2 λεπτά από τώρα) στη προνομιακή τιμή των 6.99 ευρώ (!)

Θα σας στείλουμε εντελώς δωρεάν μέσω email και 1 ακόμα ebook (για τα 7 Τσάκρα, για να δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να προετοιμαστείτε για την ανάληψη από τον πλανήτη Γη)!

Μην χάνετε την ευκαιρία… Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί αγοράς, ολοκληρώστε τη πληρωμή μέσω Paypal ή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας (κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί) και θα μεταφερθείτε άμεσα στη μυστική σελίδα για να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό βιβλίο σε εκτυπώσιμη μορφή PDF.

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ - ΕΞΩΦΥΛΛΟ
4.99 €

Αγοράστε το και διαβάστε το τώρα! Πληρώστε μέσω Paypal ή με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, κάνοντας κλικ παρακάτω στο αντίστοιχο κουμπί (μόνο 6.99 ευρώ!):

Το σκέφτεστε ακόμα; Τι σας εμποδίζει; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μήπως να ρίξετε μια ματιά στο άλλο βιβλίο του συγγραφέα για τα 7 Τσάκρα και την ανάληψη από τη Γη;