NEXTNET - Δωρεάν Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Σύντομη εισαγωγή στο δίκτυο CDN (Content Delivery Network)

Χρήσιμες και δωρεάν πληροφορίες 😁 για τα δίκτυα CDN που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή χρόνο με το χρόνο. 

"Κατέβασε" εντελώς δωρεάν 3 ηλεκτρονικά βιβλία (PDF ebooks)!

1. Δωρεάν στρατηγική κέρδους

2. Οδηγός για νέες ιστοσελίδες

3. Βγάλε λεφτά με το bitcoin

Απλά βάλε το email σου στη παρακάτω φόρμα και θα λάβεις άμεσα τα 3 ebooks!

Email:Συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Μισώ το SPAM! Η διεύθυνση email σου είναι ασφαλής και δεν θα γνωστοποιηθεί ποτέ σε τρίτους! Αν ενδιαφέρεσαι, Μάθε περισσότερα για τα 3 ebooks...

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στο CDN (Content Delivery Network), θα πω τι είναι, πως προέκυψε η ανάγκη για τη δημιουργία του, πως λειτουργεί και γιατί είναι χρήσιμο αλλά θα δώσω και άλλες σχετικές πληροφορίες για αυτή τη σημαντική διαδικτυακή τεχνολογία που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς και υποστηρικτές χρόνο με τον χρόνο.

Το CDN στην εποχή μας είναι μια αόρατη διαδικτυακή "ραχοκοκκαλιά" (internet backbone) που έχει την ευθύνη της παροχής του περιεχομένου των διαφόρων ιστότοπων (κείμενα, εικόνες, βίντεο). Είτε το ξέρεις είτε όχι, αν είσαι καθημερινός χρήστης του internet, αλληλεπιδράς με δίκτυα CDN όταν διαβάζεις άρθρα σε news sites, όταν κάνεις αγορές online, όταν βλέπεις βίντεο στο Youtube ή όταν σκρολάρεις βλέποντας δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα κλπ...

Για να καταλάβουμε γιατί είναι τόσο διαδεδομένα τα CDNs ας δούμε πρώτα το πρόβλημα που επιλύουν. Και αυτό είναι η καθυστέρηση που προκύπτει από την στιγμή που ξεκινάει να "φορτώνει" μια ιστοσελίδα μέχρι τη στιγμή που το περιεχόμενο της εμφανίζεται πλήρως στην οθόνη μας.

Η καθυστέρηση αυτή εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων αλλά η πιο σημαντική αιτία είναι η φυσική απόσταση μεταξύ του Η/Υ μας (ή της κινητής συσκευής μας) και του server στον οποίο φιλοξενείται η ιστοσελίδα την οποία "φορτώνουμε".

Το δίκτυο CDN έχει μια αποστολή. Να μειώσει αυτή την φυσική απόσταση και έτσι να αυξήσει την ταχύτητα "φόρτωσης" ενός site και να βελτιώσει την απόδοση του.

Πως λειτουργεί το CDN

Για να μειώσει την φυσική απόσταση μεταξύ των επισκεπτών ενός site και του server στον οποίο φιλοξενείται το site, το CDN διατηρεί μια έκδοση του site (chached version) σε διάφορα γεωγραφικά σημεία ανά τον πλανήτη. Τα σημεία αυτά λέγονται PoPs (Points of Presence). Κάθε PoP αποτελείται από μια σειρά από διακομιστές (caching servers) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παροχή περιεχομένου στους διαδικτυακούς χρήστες.

Με απλά λόγια το CDN τοποθετεί το περιεχόμενο ενός ιστότοπου σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Για παράδειγμα αν κάποιος από τις ΗΠΑ προσπαθήσει να "ανοίξει" μια ιστοσελίδα από Ελλάδα, τότε το CDN θα του δώσει την ιστοσελίδα που βρίσκεται σε ένα PoP στις ΗΠΑ το οποίο περιέχει μια προσωρινή έκδοση (cached version) της ιστοσελίδας. Έτσι μειώνεται η απόσταση που πρέπει να διανύσουν τα δεδομένα (Ελλάδα-ΗΠΑ), το site "κατεβαίνει" γρηγορότερα και η εμπειρία περιήγησης του χρήστη είναι η βέλτιστη.

Αυτή είναι η βασική λειτουργία του CDN.

Αρχιτεκτονική δικτύου CDN

Γιατί είναι χρήσιμα τα CDNs;

Όπως γράφω και στο άρθρο μου για την σημασία της ταχύτητας "φόρτωσης" ενός ιστότοπου ο μέσος χρήστης του internet δεν περιμένει παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να "κατέβει" ένα site (3-4 δευτερόλεπτα) και μένει σε αυτό το πολύ 15 δευτερόλεπτα μέχρι να βρει αυτό που θέλει αλλιώς πηγαίνει στην επόμενη ιστοσελίδα. Αυτό δείχνουν οι έρευνες της εποχής. Μια άλλη έρευνα λέει ότι κάθε δευτερόλεπτο που καθυστερεί η "φόρτωση" ενός ιστότοπου προκαλεί 11% μείωση στις προβολές σελίδας (Page views) και 16% μείωση στην ευχαρίστηση των χρηστών (αλλά και μείωση 7% στις μετατροπές (conversions)). Φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά στη σύγχρονη εποχή έτσι είναι τα πράγματα!

Ποιοί χρησιμοποιούν CDNs;

Λίγο πολύ όλοι μας... Οι έρευνες δείχνουν ότι πάνω από το μισό traffic του internet διανέμεται από δίκτυα CDN. Και οι αριθμοί μεγαλώνουν κάθε χρόνο που περνά. Όμως παρόλα αυτά το CDN δεν είναι για όλους. Έτσι αν έχεις μια ιστοσελίδα οι επισκέπτες της οποίας είναι περιορισμένοι σε μια περιοχή ή σε μια χώρα (π.χ. ένα τοπικό news site), τότε δεν σου χρειάζεται το CDN (σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να χειροτερέψει η απόδοση του site αντί να βελτιωθεί).

Αν όμως έχεις μια αγγλόφωνη ή γενικά μια διεθνή ιστοσελίδα με επισκέπτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου τότε ένα CDN θα κάνει το site σου να "κατεβαίνει" με ταχύτητα αστραπής...

Τι μπορεί να κάνει το CDN για μένα με λίγα λόγια;

Ποιά είναι τα βασικά τμήματα ενός δικτύου CDN;

1. PoPs (Points of Presence)
Τα Points of Presence (Σημεία Παρουσίας) είναι data centers, τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία ανά την υφήλιο, τα οποία είναι υπεύθυνα για την επικοινωνία με τους χρήστες στη χώρα ή στην ήπειρα στην οποία αυτοί βρίσκονται. Σκοπός των PoPs είναι να μειώσουν την φυσική απόσταση του περιεχομένου ενός ιστότοπου από τους επισκέπτες του ιστότοπου. Κάθε PoP συνήθως αποτελείται από μια πληθώρα διακομιστών (Caching Servers).

2. Διακομιστές (Caching Servers)
Αυτοί οι διακομιστές είναι υπεύθυνοι για την αποθήκευση και την διανομή αρχείων (cached files). Η κύρια λειτουργία τους είναι να βελτιώνουν τον χρόνο "φόρτωσης" των ιστοσελίδων και να μειώνουν την κατανάλωση εύρους (bandwidth). Ο κάθε τέτοιος διακομιστής συνήθως περιλαμβάνει πολλαπλούς αποθηκευτικούς δίσκους και πολύ μνήμη RAM.

3. Αποθηκευτικοί δίσκοι SSD/HDD και μνήμη RAM
Στο εσωτερικό των CDN Caching Servers τα αρχεία δεδομένων (cached files) αποθηκεύονται σε ταχύτατους αποθηκευτικούς δίσκους (SSD ή HDD) ή σε μνήμη RAM ανάλογα με την συχνότητα χρήσης των αρχείων αυτών (τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αρχεία αποθηκεύονται στη μνήμη RAM που είναι το πιο γρήγορο από τα 3 "μέσα").

Τα δίκτυα CDN υπάρχουν από την δεκαετία του '90 αλλά τότε ήταν πανάκριβα και διαθέσιμα μόνο σε μεγάλους οργανισμούς. Όπως κάθε σημαντική τεχνολογία, έχουν περάσει από διάφορα στάδια μέχρι να φτάσουν στη σύγχρονη εποχή που είναι διαθέσιμα ακόμα και στον μέσο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας.

ΠΗΓΗ: Imperva Inc.

Υπάρχουν και άλλα αρκετά πράγματα που μπορούν να γραφτούν για το CDN αλλά θέλω να κρατήσω αυτή την εισαγωγή σύντομη και κατανοητή για τον μέσο χρήστη. Αν έχεις μια ιστοσελίδα διεθνούς χαρακτήρα τότε το CDN μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εταιρίες που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα συμπεριλαμβανομένων και μερικών Ελληνικών εταιριών. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για να επιλέξεις το καλύτερο CDN για την ιστοσελίδα σου, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου είτε στέλνοντας μου μήνυμα, είτε αγοράζοντας χρόνο από τον χρόνο μου για να συζητήσουμε για όλα τα διαδικτυακά θέματα που σε απασχολούν μέσα από την υπηρεσία "Διαδικτυακός Σύμβουλος".

Πριν κλείσω να σου θυμίσω ότι μπορείς (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) να κατεβάσεις 3 ηλεκτρονικά βιβλία που έχω γράψει εντελώς δωρεάν! Τα βιβλία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες που μπορούν να προσθέσουν αρκετά στις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σου. Για να "κατεβάσεις" τα 3 ηλεκτρονικά μου βιβλία σε μορφή PDF, απλά κάνε εγγραφή στις ενημερώσεις nextnet.gr τώρα! Η εγγραφή είναι κι αυτή 100% δωρεάν και θα λάβεις άμεσα τους συνδέσμους (download links) για να "κατεβάσεις" τα βιβλία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το καλύτερο email σου στη παρακάτω φόρμα...:Σου άρεσε το παραπάνω άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου...:ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΣΤΟ SITE:

Σύμβουλος Διαδικτύου

από το nextnet.gr Λογότυπο nextnet.gr Κωνσταντινουπόλεως 4, ΤΚ53100 Φλώρινα, Ελλάδα +30.6970338612 0€ - 49.99€
Παρέχει συμβουλές για διαδικτυακά θέματα σε Φλώρινα, Ελλάδα και Κόσμο...
 • Για Διαδικτυακά θέματα:
  • Πώς να στήσεις το site σου
  • Πως να κάνεις γνωστό το site σου
  • Πως να βγάλεις χρήματα από το site σου
 • Αλλά και Διάφορες Συμβουλές όπως:
  • Πως να διαχειρίζεσαι κρυπτονομίσματα
  • Πως να προωθηθείς στα Social Media
  • Πως να αυτόεκδόσεις ένα βιβλίο κ.α.

Αν έχεις διαδικτυακές απορίες και χρειάζεσαι κάποιον ειδικό για να συζητήσεις και να πάρεις λύσεις και απαντήσεις, υπάρχει η υπηρεσία "Σύμβουλος Διαδικτύου" από το nextnet.gr
Ταξίδι Χρωματισμού στο Ηλιακό μας Σύστημα
Αυτό το μεγάλο σε διαστάσεις βιβλίο θα σου προσφέρει έντονες επιμορφωτικές στιγμές χρωματισμού των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Όλα ξεκινάνε στη Γη με μια δυνατη επιθυμία για ένα ταξίδι στο Φεγγάρι και καταλήγουν με ένα μεγάλο ταξίδι προς τον Ποσειδώνα... Ένα βιβλίο χρωματισμού για όλες τις ηλικίες...

Απόκτησε το από το Amazon

Δες το εσωτερικό του βιβλίου

Ταξίδι Χρωματισμού στο Ηλιακό μας Σύστημα
ΕγγραφήΔΩΡΕΆΝ εγγραφή στις ενημερώσεις NEXTNET
Για να μαθαίνεις μέσω e-mail τα νέα του nextnet.gr (π.χ. όταν δημοσιεύεται κάποιο άρθρο ή κάποια προσφορά) συμπλήρωσε το e-mail σου στη παρακάτω φόρμα. Η εγγραφή είναι 100% δωρεάν! Η διεύθυνση email σου είναι ασφαλής και δεν πρόκειται να πουληθεί ή ενοικιαστεί ή με οποιονδήποτε τρόπο φανερωθεί σε τρίτους. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβεις ως δώρο 3 χρήσιμα ηλεκτρονικά βιβλία (ebook) που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου! Μάθε περισσότερα...

VCard
ΝΕΧΤΝΕΤ - Υπηρεσίες διαδικτύου
Κων/πόλεως 4, T.K. 53100 - Φλώρινα, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: +30.6970338612
http://nextnet.gr
0€ - 49.99€

Aerika internet radio

Aerika internet radio
OK ΕΠΙΚΟΙΝΏΝΗΣΕ ΜΕ NEXTNET...
...για διαδικτυακά θέματα ή για να πεις τη γνώμη σου... ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


ΕΎΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

Jooble Ελλάδα

Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας
Όλα τα νέα από τις περιοχές Φλώρινας, Αμυνταίου & Πρεσπών (και όχι μόνο)...
Εφημερίδα ηχώ Φλώρινας
download ΓΙΑ ΝΈΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΕΣ & BLOGS!
Μόλις έφτιαξες την καινούργια σου ιστοσελίδα ή blog και δεν ξέρεις πως να την κάνεις γνωστή στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google κ.α.; Στον μίνι οδηγό που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν θα βρεις συμβουλές βήμα προς βήμα για να... πάρει μπρος η ιστοσελίδα σου!

"Κατέβασε" δωρεάν τον χρήσιμο οδηγό PDF

Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης...

Κινέζικη αστρολογία

Κινέζικος ζωδιακός κύκλος

Ένα διαφορετικό site για την ανατολική φιλοσοφία και την κινέζικη αστρολογία. Ανακάλυψε τα μυστικά και τις ιδιότητες των 12 ζωδίων, τα 5 συμπαντικά στοιχεία και πολλές ακόμα σχετικές πληροφορίες...
download Η επανάσταση του bitcoin είναι εδώ!
Το bitcoin είναι το πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα της εποχής μας. Επίσης αποτελεί ευκαιρία για να κερδίσεις χρήματα αφού η τιμή του αυξάνεται συνεχώς. Σου παρουσιάζω μια στρατηγική με την οποία μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις (χωρίς εργασία) bitcoin τα οποία έπειτα μπορείς να μετατρέψεις σε ευρώ. Πάρε κι εσύ μέρος στην επανάσταση των ψηφιακών νομισμάτων!

"Κατέβασε" εντελώς δωρεάν τον PDF οδηγό.

Ψηφιακό νόμισμα bitcoin

Διάβασε το άρθρο: "Είναι το τέλος του bitcoin και του bitcoin mining;"
Καλλιέργεια Λαχανικών Σε Κήπο
Ένα βιβλίο χρήσιμο καλοτυπωμένο, με εικόνες για όσους διαθέτουν κήπο. Το βιβλίο σε διδάσκει πώς να καλλιεργήσεις με επιτυχία 8 βασικά λαχανικά που εντάσσονται στη Μεσογειακή διατροφή: Ντομάτα, Πιπεριά, Αγγούρι, Μαρούλι, Κρεμμύδι, Λάχανο, Κολοκύθα, Καρότο. Απόκτησε το σήμερα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Απόκτησε το από το Amazon

Δες το εσωτερικό του βιβλίου

Καλλιέργεια Λαχανικών σε Κήπο - Ελληνική έκδοση

Φασόλι Πρέσπας

Τα πιο νόστιμα φασόλια που υπάρχουν και παράγονται στον ευλογημένο τόπο των Πρεσπών. Γνωρίστε τον τοπικό παραγωγό, μάθετε για τη διαδικασία παραγωγής (βιολογικά φασόλια), δείτε συνταγές με φασόλια και παραγγείλτε τα όσπρια της αρεσκείας (μαζί με φακή και ρεβύθια). Όλα από τη Πρέσπα...
Φασόλια Πρεσπών
Γίνε Μαγνήτης Υγείας & Πλούτου
Ένα καλογραμμένο και κατανοητό βιβλίο που θα σε διδάξει πως να χρησιμοποιείς τον Νόμο της Έλξης για να έχεις μια τέλεια υγεία και πως να δημιουργείς πλούτο και να τον υποδέχεσαι. Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε το 2012 αλλά είναι ακόμα επίκαιρο και απευθύνεται σε όλους όσους έχουν Ελληνική Ψυχή (και ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά φυσικά)

Απόκτησε το από το Amazon

Δες το εσωτερικό του βιβλίου

Γίνε μαγνήτης υγείας και πλούτου από Λάζαρο Γεωργούλα

Σύμβουλος Διαδικτύου

από το nextnet.gr

Λογότυπο nextnet.gr

Παρέχει συμβουλές για διαδικτυακά θέματα σε: Φλώρινα, Ελλάδα και Κόσμο...

Για Διαδικτυακά θέματα:

 • Πώς να στήσεις το site σου
 • Πως να κάνεις γνωστό το site σου
 • Πως να βγάλεις χρήματα από το site σου

Αλλά και Διάφορες Συμβουλές όπως:

 • Πως να διαχειρίζεσαι κρυπτονομίσματα
 • Πως να προωθηθείς στα Social Media
 • Πως να αυτόεκδόσεις ένα βιβλίο κ.α.

Αν έχεις διαδικτυακές απορίες και χρειάζεσαι κάποιον ειδικό για να συζητήσεις και να πάρεις λύσεις και απαντήσεις, υπάρχει η υπηρεσία "Σύμβουλος Διαδικτύου" από το nextnet.gr - Νοίκιασε άμεσα χρονο:
download Δωρεάν στρατηγική κέρδους!
Βγάλε πολλά χρήματα ξεκινώντας με μηδενικό κεφάλαιο και χτίζοντας μια αυτοκρατορία μέσα από μια δωρεάν ιστοσελίδα/blog. Ένα πανέξυπνο και έγκυρο concept για όλους τους χρήστες του internet που θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά... μια για πάντα! Με χρήσιμες συμβουλές βήμα προς βήμα.

Κάνε κλικ εδώ για να κατεβάσεις τον PDF οδηγό.

Απόκτησε θησαυρό
wordpress site
ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Απαγορευμένη ιστορία & απόκρυφες γνώσεις σε ένα βιβλίο που θα ταράξει τα νερά και θα κάνει όσες και όσους το διαβάσουν να αναθεωρήσουν την κοσμοθεωρία τους! Μάθε πως φτιάχτηκε, με γεωμετρικό τρόπο το Σύμπαν, τι είναι η Ιερή Γεωμετρία και πως υπάρχει παντού τριγύρω μας. Μυστική γνώση που φυλούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό, τώρα μπορεί να έρθει στα χέρια σου μέσα από ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook)... Μη το χάσεις!

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ EBOOK

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ EBOOK ΤΩΡΑ!

Ζωγράφισε & Χρωμάτισε τους 12 Ολύμπιους Θεούς
Ένα μοναδικό βιβλίο, καλοτυπωμένο με χρήσιμες πληροφορίες για τους 12 Ολύμπιους θεούς και σελίδες για να ζωγραφίσεις και να χρωματίσεις τις φιγούρες τους... Αν εμπνέεσε από το δωδεκάθεο τότε πρέπει να το δεις. Από την Δήμητρα, την Αθηνά και την Αφροδίτη μέχρι τον Δία, τον Άρη και τον Ήφαιστο. Απόκτησε το σήμερα!

Δες το στο Amazon

Δες το εσωτερικό του βιβλίου

Ζωγράφισε & Χρωμάτισε τους 12 Ολύμπιους Θεούς
Verify your site with eCert by nextnet.gr

Ηχωμαγειρέματα

Παραδοσιακές και όχι μόνο συνταγές μαγειρικής με αναλυτικές περιγραφές και φωτογραφίες. Η Αυγή και οι φίλοι/ες της ετοιμάζουν ένα σωρό τοπικά εδέσματα της Φλώρινας, της Δυτικής Μακεδονίας και άλλων περιοχών. Αν σε ενδιαφέρει η μαγειρική, η παράδοση ή ψάχνεις νέες ιδέες για συνταγές ρίξε μια ματιά σε αυτό το πλούσιο site...

Χειρομαντεία

Μπες στα άδυτα της Χειρομαντείας με τη βοήθεια αυτού του ελεύθερου site. Δωρεάν πληροφορίες για να μάθεις να διαβάζεις το χέρι σου ή χέρια άλλων και να προβλέπεις το μέλλον. Επίσης πρωτοποριακά PDF βιβλία εντελώς δωρεάν! Μη το χάσεις...
Ελεύθερη Χειρομαντεία από το nextnet.gr

Τα μεγαλύτερα & καλύτερα καταστήματα με προσφορές..!

Τα μεγαλύτερα & καλύτερα καταστήματα με προσφορές..!
ok
3 ebooks εντελώς δωρεάν!

"Κατέβασε" εντελώς δωρεάν τα 3 ηλεκτρονικά μου βιβλία (PDF ebooks) με πληροφορίες και στρατηγικές που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημα σου κατα πολύ, να κάνουν την ιστοσελίδα σου γνωστή στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, να σου δείξουν πως μπορείς να επωφεληθείς από την επανάσταση των ψηφιακών νομισμάτων... Μην χάνεις την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες...

Πραγματοποίησε την 100% δωρεάν εγγραφή στις ενημερώσεις nextnet.gr και θα λάβεις άμεσα τους συνδέσμους (download links) και για τα 3 ηλεκτρονικά βιβλία μαζί! Απλά βάλε το email σου στη παρακάτω φόρμα...:

Email:


Συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.Μισώ το SPAM! Το email σου είναι ασφαλές και δεν θα γνωστοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Για να μάθεις περισσότερα για τα 3 ebooks κάνε κλικ εδώ.

Διαδικτυακός Σύμβουλος - nextnet.gr

Διαδικτυακός Σύμβουλος

Αν η ιδέα να έχεις τον προσωπικό σου Σύμβουλο Διαδικτύου σου αρέσει, τότε μπορώ να κάνω εγώ αυτή τη δουλειά! Τώρα με την υπηρεσία "Διαδικτυακός Σύμβουλος" μπορείς να νοικιάσεις όσο από τον χρόνο μου επιθυμείς και θα κάνω μια συνεδρία (ή και περισσότερες) μαζί σου για να σου δώσω συμβουλές, να σου μεταδώσω τις γνώσεις μου και να απαντήσω σε ερωτήματα που πιθανόν να σε βασανίζουν... Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που έχουν θέσει υψηλούς στόχους και θέλουν να δουν την ιστοσελίδα τους να πετυχαίνει... (μάθε περισσότερα)

Ανδρομέδα: Ελεύθερες ενεργειακές ασκήσεις και αυτοβοήθεια
 Η τεχνητή νοημοσύνη γράφει το βιβλίο σου!
 Η τεχνητή νοημοσύνη γράφει το βιβλίο σου!


|

 Η τεχνητή νοημοσύνη γράφει το βιβλίο σου!

NEXTNET.GR - Υπηρεσίες Διαδικτύου

Δωρεάν Διαδικτυακές Υπηρεσίες
Λογότυπο nextnet.gr
Κωνσταντινουπόλεως 4, ΤΚ53100 Φλώρινα, Ελλάδα +30.2385037961 0€ - 49.99€

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Βαθμολογία Επιχείρησης με Κριτικές Google: 4.9 από 5 με 11 κριτικές | Γράψε κριτική

|


nextnet.gr - Powered by NEXTNET - Επικοινωνία | RSS Feed | Πολιτική απορρήτου | Όροι Χρήσης
Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μπορούν να αντιγραφούν και να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα ή να αναδιανεμηθούν διαδικτυακά με τη προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (backlink) προς το nextnet.gr ως ανταπόδωση - NEXTNET - Δωρεάν υπηρεσίες διαδικτύου & πρωτοπορίες...
Άδεια Creative Commons CC BY